Body Shape

Fotos: ahs-Bildarchiv/ Bräutigam

In angenehmer, stressfreier Atmosphäre findet nach einer Aufwärmphase ein an die Teilnehmenden angepasstes Ganzkörpertraining statt, an das sich zum Stundenende hin ein Dehn- oder Entspannungsprogramm anschließt.

Der Schwerpunkt liegt auf der Kräftigung und Mobilisation der Rumpfmuskulatur, der Förderung von Koordination und der Körperwahrnehmung, sodass auf einen Ausgleich muskulärer Dysbalancen und eine stabile Körperhaltung hingearbeitet wird.

Variationen der Übungsformen und der Intensität der einzelnen Übungen sind sowohl für Einsteiger/innen als auch für trainierte Sportlerinnen und Sportler geeignet.

HINWEISE:

- Bitte Matten mitbringen!

A full-body training adapted to fit the needs of the participants will take place in a pleasant and stress-free atmosphere, beginning with a thorough warming phase. At the end, stretching and relaxation exercises will top off the session.

The main emphasis will be laid on the strengthening and mobilisation of the core muscles, the promotion of body coordination and our body perception. This way we can compensate for muscular imbalance and build a stable posture.

The variety of exercises, the different intensities of individual exercises as well as the deployment of gym equipment make it suitable for beginners and well-trained athletes alike.

Please note:

- Please bring your mat to the class!

405401Di18:45-19:45Turnhalle14.10.-15.02.Luisa Pipgras
15/ 15/ -- €